NATUURLIJKE GEZONDHEID

 

Ben je (tijdens je zoektocht)je fut en energie verloren geraakt,en wil je deze graag terug vinden?
Dan wijs ik je als gezondheidscoach graag de weg naar een optimale natuurlijke gezondheid zodat je talenten ten volle en met de juiste energie blijvend kunnen groeien.

Als Gezondheidscoach wil ik je gezondheid leren koesteren als een zeldzame diamant.

Door gezond te eten, meer te bewegen en negatieve stress te bannen uit ons leven, werken we  preventief aan onze gezondheid en voorkomen we kleine kwaaltjes die eenvoudig en zelf te genezen zijn.  We hebben elk onze eigen verantwoordelijkheid op te nemen en zorg te dragen voor onszelf. 

Door een jarenlange scholing en continue bijscholing heb ik de methodes uitgekozen die bij mezelf de beste resultaten hebben geboekt. Tijdens ons eerste gesprek gaan we samen kijken welke methode voor jouw het best in aanmerking komt. 

 

GEZONDE VOEDING

Een gezonde levensstijl begint bij gezonde voeding, eventueel aangevuld met natuurlijke voedingssupplementen.

Onze voeding is voor iedereen verschillend omdat elk lichaam ook anders is. Daarom is het belangrijk om een persoonlijk voedingspatroon  aan te nemen. We bekijken samen je voedings- en eetgewoonten en schrijven dan je optimale voeding uit voor een gezonde levensstijl.

 

WAAROM ZUIVEREN 

Heel wat mensen voelen zich lusteloos en moe. Zeker na een lange periode waarin we weinig bewegen, veel eten , veel suikers tot ons nemen en te veel alcohol drinken.

Afvalstoffen stapelen zich op in ons lichaam en geven klachten als hoofdpijn, opgezwollen gevoel, migraine,  allergie, slapeloosheid... Hoog tijd dus om te luisteren naar de signalen van ons lichaam en de werking van onze organen te stimuleren door een grondige zuivering. ​​​​​​​

Zuiveren is niet alleen fysiek. Ook onze mentale gezondheid moeten we koesteren. Een optimale gezondheid vraagt om preventieve zorg en dat doen we door lichaam én geest zo gezond en zuiver mogelijk te houden.

Op die mannier kan ons zelfgenezend vermogen opnieuw optimaal ingezet worden. 

​Ik leg je uit hoe je best een kuur aanpakt, hoe je het best kan volhouden, welke natuurlijke middeltjes kunnen helpen bij eventuele ongemakken , geef gezonde receptjes mee, en nog veel meer.Tijdens een zuiveringskuur begeleid ik je persoonlijk of in groep. Ik maak je wegwijs in het hoe en waarom van zuiveringskuren, help je op weg, volg op en begeleid. Alles op maat van ùw lichaam en geest.  ​​

 

 

WAAROM RUST ZO BELANGRIJK IS  

Rust is voor je hele lijf en gezondheid een heel belangrijke speler. Maar hoe kom je tot rust en hoe voel je die rust nu juist aan ? 

Door een paar heel eenvoudige tips zet ik je op weg om op een gezondere manier met stress om te gaan en je leven, studies en werk op een positieve manier te helpen veranderen. 

Misschien is onze workshop wel iets voor jouw ?