NATUURLIJKE GEZONDHEID

Door gezond te eten, meer te bewegen en negatieve stress te bannen uit ons leven, werken we  preventief aan onze gezondheid en voorkomen we kleine kwaaltjes die eenvoudig en zelf te genezen zijn.  We hebben elk onze eigen verantwoordelijkheid op te nemen en zorg te dragen voor onszelf. 

 

WAAROM ZUIVEREN 

Heel wat mensen voelen zich lusteloos en moe. Zeker na een lange periode waarin we weinig bewegen, veel eten , veel suikers tot ons nemen en te veel alcohol drinken.

Afvalstoffen stapelen zich op in ons lichaam en geven klachten als hoofdpijn, opgezwollen gevoel, migraine,  allergie, slapeloosheid... Hoog tijd dus om te luisteren naar de signalen van ons lichaam en de werking van onze organen te stimuleren door een grondige zuivering. ​​​​​​​

Zuiveren is niet alleen fysiek. Ook onze mentale gezondheid moeten we koesteren. Een optimale gezondheid vraagt om preventieve zorg en dat doen we door lichaam én geest zo gezond en zuiver mogelijk te houden.

Wanneer je in mijn atelier de rust zal ervaren is dat een eerste stap naar je mentale zuivering. Ik leer het je graag aan ! 

​​

 

 

WAAROM RUST ZO BELANGRIJK IS  

Rust is voor je hele lijf en gezondheid een heel belangrijke speler. Maar hoe kom je tot rust en hoe voel je die rust nu juist aan ? 

Door een paar heel eenvoudige tips , en door je te laten voelen welke ontspanning  klei je kan bieden , zet ik je op weg om op een gezondere manier met stress om te gaan en je leven, studies en werk op een positieve manier te helpen veranderen. 

Ik werk dus uitsluitend vanuit mijn Keramiek atelier Studio67. Heel warm welkom dus !